Glamping - Og Opplev høydepunktene i den unike Romsdalsnaturen på 1 døgn

From NOK 4'000

Opplev høydepunktene i den unike Romsdalsnaturen på 1 døgn
– og sov i dobbeltseng i glampingtelt ved Romsdalens «waikiki beach»

Våre lokalkjente guider tar deg med på tur til Romsdalens kjente og ukjente perler, til fjells og til vanns i en kombinasjon som gir deg en naturopplevelse du aldri vil glemme. 

Glampingteltet står for seg selv omkranset av noen av Norges mest spektaktulære fjell, Rauma elv´s smaragdgrønne og krystallklare vann sildrende forbi på en armlengdes avstand, kun adskilt av noen meter herlig sandstrand!
Vi snakker selvsagt om Soggebru Camping, det klassiske stedet som har tiltrukket seg fjell og elvefantaster i all tid.  

Etter å ha innlosjert dere i glampingteltet (stua er vel rett betegnelse her) byr vi på en kort kveldstur i fjellet som gir deg utsikt rett inn i Trollveggens magiske og sagnomsuste midje.

Etter første natten og frokosten i glampingteltet vårt utstyrt med dobbeltseng fra Wonderland (made in Åndalsnes all the way), tar vi en lengre fjelltur hvor du vil befinne deg midt fjellformasjoner du ikke finner noe annet sted i Norge (verden?)

Deretter en avveksling med SUP padling på rolig sakteflytende elv, før vi tar tak igjen og klatrer i Romsdalstigen Via Ferrata (Kompani Lauritzen stil) for å avslutte det hele med nattbad i sjøen fra vårt eget hemmlige sted vi bare deler med deg. 

Vi gleder oss til å få besøk av dere!

From NOK 4'000

Book Now

Highlights

  • Sov i glampingtelt med dobbeltseng i en av Norges vakreste dalføre med Rauma elv som nærmeste nabo
  • Opplev Romsdalenes kjente og ukjent perler til fjells og til vanns - alt på 1 døgn
  • Våre lokalkjente og hygglige guider måles på (KPI) å gi dere et magisk og uforglemmelig døgn dere vil huske - for evig