Rundtur til Atlanterhavsvegen & Molde

Ab NOK 382

Kristiansund - Atlanterhavsvegen - Molde - Kristiansund

Denne turen går fra Kristiansund via nasjonal turistveg Atlanterhavsvegen - ofte omtalt som verdens vakreste veg – til Molde og tilbake til Kristiansund!

Atlanterhavsvegen forbinder Averøy med fastlandet over øyer, holmer og skjær ved hjelp av 8 bruer over en strekning på 8274 meter. Vegen har status som nasjonal turistveg.

Med sin beliggenhet ut mot storhavet er Atlanterhavsvegen like praktfull i solskinn og blikkstille hav som i storm og uvær.

På hverdager stopper du på Eldhusøya ved Atlanterhavsvegen. Her kan utforske du «svevestien» - en utsiktssti som går rundt Eldhusøya. Stien er laget av rister som flyter over terrenget, og denne turen passer for alle. Servicebygget, med en særegen arkitektur som faller inn i terrenget, har kafé og toaletter. (Åpent lørdag og søndag om våren og hver dag i perioden 1. juni – 31. august.) Ellers har området vakker natur, et rikt fugleliv og gode fiskemuligheter.

I Molde har du litt tid til rådighet til å se deg om i denne sjarmerende byen ved fjorden. Molde er kjent for sin fantastiske utsikt mot Moldepanoramaet – den imponerende fjellrekken på andre siden av fjorden. Byen ligger midt mellom sjø og fjell, og med korte avstander rekker du å utforske både by, fjord og fjell i løpet av noen timer. Om sommeren lever byen opp til sitt kallenavn «Rosenes by», og i juli (uke 29) går den verdensberømte jazzfestivalen av stabelen.

Turen tilbake til Kristiansund går via Batnfjorden og Frei. Underveis kan du nyte utsikten til et vakkert fjell- og fjordlandskap.

 

Avgang fra: Kristiansund trafikkterminal


Det finnes en gratis Voice of Norway-guide for denne turen
Voice of Norway bruker GPS-teknologien i mobiltelefonen for å gi deg stedbasert informasjon på turen. Informasjonen gis i form av opplesing, bilder, tekst og lenker.

Du kan laste ned Voice of Norway-appen fra App Store eller Google Play. Åpne appen, Velg Providers og FRAM, og last ned guiden for denne turen: Kristiansund - Atlanterhavsvegen & Molde (rundtur).

Voice of Norway er et produkt fra ekstern leverandør. Spørsmål angående guiden rettes til leverandøren (support@voiceofnorway.no.)


 

Om våre turer

Dette er en “Travel like the locals”-tur – eller på norsk «Reis som de lokale». Disse turer går med ordinære rutebusser, ferger og hurtigbåter, men vi har planlagt reisen for deg slik at du kan konsentrere deg om å nyte turen. Du reiser på egenhånd – det er ingen guide eller turleder med. På de fleste turene må du bytte mellom ulike transportmidler flere ganger, og du er selv ansvarlig for å komme med på neste etappe – på samme måte som de lokale reisende! (Turene er lagt opp slik at busser, ferger og hurtigbåter korresponderer.)

Turene kan ikke bookes på helligdager og i ferieperioder som påske og jul pga. avvikende rutetabeller. Tidtabellen som vises, gjelder for de periodene turen kan bookes.Klikk her for å se vilkårene for reisen.

Ab NOK 382

Jetzt buchen!


 

Route

  1. Kristiansund
  2. Karvag
  3. Atlanterhavsveien
  4. Eide
  5. Molde
  6. Batnfjordsøra
  7. Kristiansund